Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The King COMPETITION sakkgép

119.000 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. május 21.

Király sakkgép. 81 LED-del a lépéskijelzéshez, The King szoftverrel, adaptív szintekkel és Chess960-zal. Online játék a ChessLink modulon keresztül. (Nem része ennek a csomagnak.)

A The King COMPETITION tartalmazza Johan de Koning legendás The King sakkprogramját.

A 43,6 x 43,6 x 2,8 cm-es erős, szép műanyag tokban elhelyezett modern kialakításával tökéletes az otthoni játékhoz. A sakktábla kényelmes játékélményt nyújt a 81 LED-es lépésjelzővel és a simán működő nyomásérzékelő technológiával. A The King COMPETITION segítségével a klasszikus sakkot vagy a népszerű Chess960 (Fischer Random Chess) változatot játszhatja a hivatalos FIDE-szabályok szerint.

A gép 4 adaptív játékszintet kínál, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az Ön képességeihez. A "Játékok és győzelmek" belépő szinten a kezdő sakkozók is jól szórakoznak a számítógéppel, itt könnyen legyőzhető. Ezen kívül ott vannak az ELO-szintek, amelyek megközelítő becslést adnak a saját minősítéséről. Legfeljebb 9 játszmát lehet elmenteni. A menürendszer kényelmi és szakértői üzemmódra való felosztása segít abban, hogy könnyen eligazodjunk a funkciók széles skáláján. Egy másik funkció: a LED-ek fényereje több fokozatban állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezeti fényerőhöz.

Online sakkozás Az opcionális ChessLink modul segítségével (nem tartozék) vezeték nélkül csatlakozhat okostelefonjához vagy táblagépéhez (Android vagy IOS), és ingyenes alkalmazásokon keresztül online játszhat a Lichess vagy a chess.com oldalon, közvetlenül az érzékelő sakktáblán, több millió ellenféllel szemben világszerte! A profi versenyekhez a tornelo.com platform áll rendelkezésre. Ellenfeleid lépéseit kényelmesen jelzi a 81 tábla LED-je.

A benne levő szoftver és hardver azonos a The King Performance-éval. Még a méretük és a nyomogombok is azonosak. Két eltérés van:

1. A dizájn. (Fa vs. műanyag)

2. A Competition-be a mezők megnyomásával vihetők be a lépések, míg a Performance felismeri a rajta álló figurákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.