Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Millennium Chess Genius Exclusive Sakkszámítógép

230.000 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. december 05.
Magas szintű kényelemmel és kifinomultsággal rendelkező sakk számítógép. Valódi fából, teljesen automatikus figurafelismeréssel – online is használható a ChessLink modulnak és alkalmazásnak köszönhetően (opcionális).

A ChessGenius Exclusive egy nagyon vékony, kézzel készített fából készült szenzortábla (kb. 40 x 40 x 2 cm), 81 db led kijelzővel. Kényelmes, teljesen automatikus figurafelismerés, melyet egy új technológia tesz lehetővé. A szokásos „nyomkodás” a táblán már nem szükséges. Lépjen a figurával olyan természetesen és kényelmesen, mint egy klasszikus sakktáblán. A figurák a „Classic Staunton” dizájnnak felelnek meg, amely a verseny területén és a klubok többsége által elismert szabvány. A 40 mm-es mezőmérettel rendelkező sakktáblához képest a királymagasság 73 mm. A gyalogátalakuláshoz a készlet színenként tartalmaz egy második királynőt.

A tulajdonképpeni számítógép egység külön házban kapott helyet. Kijezője rendkívül nagyméretű (73 x 39 mm), megvilágított, amely sokféle megjelenítési lehetőséget kínál (hasonlóan a korábbi csúcskategóriás Mephisto készülékekhez), de sakkóraként használható a játék során. Ez utóbbi egy nagyon praktikus ötlet.
A teljesen automata tábla kényelme kiváló, különösen a nagy észlelési sebesség és megbízhatóság. Tisztán a játékra koncentrálhatsz. A számítógép lépései közvetlenül a táblán jelennek meg az elegánsan beágyazott 81 db LED-en keresztül. Az automatikus figurafelismeréssel bármely pozíció felállítása gyerekjáték. Ezek a funkciók teljesen természetes játékérzetet biztosítanak.
Az opcionális ChessLink modul (nem tartozék) és az ingyenes (azonos nevű) alkalmazás segítségével online játszhat a táblán keresztül.
Moduláris felépítésének köszönhetően a rendszer bármikor bővíthető a tábla és a figurák cseréje nélkül. A ChessLink kapcsolat sakkpartik mentésére vagy nyitókönyvtárak letöltésére is használható. A hardver ARM Cortex M7 processzort használ, 300 MHz-es sebességgel, jelentősen megnövelt flash és RAM memóriával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.